Doel:
Onze doelstelling van deze dag is om in zo min mogelijk te besteden uren/dagen, met minimale verstoring van de lopende zaken, een zo hoog mogelijk rendement te realiseren voor het bedrijf.

Prioriteitsstelling in de aanpak van deze situaties / verbeterpunten.
Inschatting kosten en tijdsduur. Het toesnijden van het stappenplan op uw bedrijfssituatie, mogelijkheden en wensen.

Wijze van aanpak:
De consultant zal voorafgaande aan het bezoek aan uw bedrijf met u doornemen welke bedrijfsinformatie nodig is. In sommige gevallen zal er ook gebruik worden gemaakt van specifiek geselecteerde testen, in te vullen door de directie en/of het management team. De uitslag van deze testen geeft een sterkte/zwakte analyse van de persoon in relatie tot zijn functie.

Een korte rondleiding door het bedrijf bij aankomst van onze consultant is nodig en gewenst. Hierop volgt een gesprek met de directeur waarbij onze consultant direct in zal gaan op de verschillende aspecten binnen het bedrijf. Middels specifieke vraagstelling komt de consultant relatief snel tot een beeld van de actuele situatie binnen het bedrijf. Indien er gebruik is gemaakt van testen zal een individuele evaluatie volgen met de betrokken personen. Op deze wijze worden de actuele situatie en de na te streven situatie op verschillende gebieden binnen het bedrijf belicht. De consultant vertaald zijn conclusies en bevindingen naar management modules die van toepassing zijn. Deze worden vervolgens doorgenomen met de directie om zo samen tot een helder en realistisch plan van aanpak te komen. Hierbij zal altijd de nadruk worden gelegd op korte direct te implementeren stappen; GEEN EINDELOZE TRAJECTEN.

Duur:
Afhankelijk van de aard en grootte van het bedrijf 1 à 2 dagen.

Eindresultaat:
De directie heeft een duidelijk beeld van en inzicht in de te verbeteren situaties en de wijze van aanpak. Inzicht in de te implementeren stappen, en een helder verband tussen het plan van aanpak en verbetering van de actuele situatie binnen het bedrijf.

De uitvoering van het plan van aanpak zal zodanig worden opgesteld dat de dagelijkse productie ongestoord voortgang kan hebben.

Interesse? Bel: 036-53 173 60 >>


Of vul onderstaand formulier in en dan bellen wij u terug!

Uw naam

Telefoonnummer

Uw bericht


Aanmelden voor Francken4Business

* = verplicht veld

Personeel


Klanttevredenheid


Efficiency